Minicamping Haarsterveld
fam Van der Wier
Mob. 06-11308918
info@haarsterveld.nl

Kamperen

Wilt u ontspannen kamperen op een kleinschalige en gemoedelijke camping in een mooie omgeving in het noorden van het land? Dan kunt u zeker komen kamperen bij Minicamping Haarsterveld. Onze camping is te vinden in de plaats Marum in Groningen. De steden Groningen, Drachten en Leeuwarden liggen op korte afstand, terwijl de camping zelf wordt omringd door een mooie natuur met wateren en bossen. De camping kent dan ook een ideale ligging voor iedereen. Wanneer u wilt kamperen in eigen land, dan bent u altijd welkom bij Minicamping Haarsterveld.

Een kleinschalige camping met ruime plaatsen

Minicamping Haarsterveld is landelijk gelegen en biedt eindeloos veel mogelijkheden voor ontspannen en spannende uitjes in de omgeving. De plaatsen bieden meer dan voldoende ruimte. Uiteraard zijn er sanitaire voorzieningen goed verzorgd en zijn de plaatsen voorzien van elektriciteit. Ook beschikken wij over plaatsen met 10 ampère. Tevens beschikken wij ook over Free Wifi op de camping. U kunt bij ons op een ontspannen, fijne en comfortabele manier kamperen. Wij zetten ons in om uw verblijf tot een groot succes te maken, zoals dat hoort. Juist daarom is onze minicamping zo’n fijne plek om de kampeervakantie door te brengen.

Maak eens kennis met ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot kamperen bij Minicamping Haarsterveld? U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over wat u van onze camping mag verwachten en waarom wij absoluut een uitstekende keuze zijn voor een gezellige kampeervakantie in eigen land. U bent van harte welkom om eens kennis met ons te komen maken. U zult dan zeker nog eens terug willen komen!

Direct contact

svr logo