Minicamping Haarsterveld
fam Van der Wier
Mob. 06-11308918
info@haarsterveld.nl

Caravans

Wilt u met de caravan een leuke camping in Nederland bezoeken, waar voldoende faciliteiten aanwezig zijn voor jong en oud, waar u kunt genieten van een natuurrijke en rustige omgeving en toch ook op relatief korte afstand van grote steden verblijft? Dan kunt u zeker goed kiezen voor Minicamping Haarsterveld. Wij hebben ruime plaatsen voor caravans op onze kleinschalige camping in de plaats Marum, provincie Groningen. U kunt gebruik maken van elektriciteit, Free Wifi en er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig.

Een ideale omgeving voor iedereen

Bent u iemand die houdt van wandel- en fietstochten door rustige en natuurrijke gebieden? Dan is onze camping een uitstekende keuze. De omgeving is heerlijk rustig en u vindt bossen en wateren in de directe omgeving. Gaat u graag winkelen in grotere steden? Dan zit u in een mum van tijd in Drachten, Leeuwarden of Groningen. Wilt u een leuk uitje plannen voor de kinderen? Dan is de dierentuin in Emmen natuurlijk een uitstekende optie. Ook deze stad is goed te bereiken en ligt op niet al te grote afstand. Zo ziet u dat Minicamping Haarsterveld een uitstekende ligging heeft voor iedereen.

U bent van harte welkom

Onze website laat u kennis maken met alle mogelijkheden en charmes van Minicamping Haarsterveld voor iedereen die met de caravan wil genieten van een ontspannen vakantie. Toch zou u de camping eigenlijk vooral moeten ervaren. U bent dan ook van harte welkom om uw welverdiende caravanvakantie bij ons te komen vieren. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Direct contact

svr logo