Minicamping Haarsterveld
fam Van der Wier
Mob. 06-11308918
info@haarsterveld.nl

Campers

Bent u weer plannen aan het maken voor uw komende vakantie met de camper? Dan is het zeker de moeite waard om Minicamping Haarsterveld eens nader te leren kennen. Onze minicamping is namelijk een heerlijke plek om te verblijven, voor een paar dagen of voor langere tijd. Campers zijn bij ons van harte welkom op de ruime plaatsen die wij hebben gerealiseerd. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen en u kunt vanzelfsprekend gebruik maken van elektriciteit.

Voldoende ruimte voor campers

Minicamping Haarsterveld is kleinschalig en gemoedelijk, maar biedt een ieder toch voldoende ruimte om heerlijk te kunnen genieten van de ontspannen sfeer. Wanneer u ons wilt bezoeken met de camper, dan bent u van harte welkom. De camping is gelegen in een gemoedelijk gebied tussen de steden Leeuwarden, Groningen en Drachten. U bent in een mum van tijd in de stad, terwijl u toch verblijft in een natuurrijke en ontspannen omgeving met veel prachtige wandel- en fietsroutes. De camping, gelegen in de plaats Marum, wordt dan ook omringd door wateren en mooie bossen. De landelijke ligging behoort zeker tot de vele pluspunten van de camping.

Voordelig verblijven op de camping

U kunt bij ons genieten van veel faciliteiten, waaronder ook Free Wifi, terwijl u toch ook profiteert van aantrekkelijke prijzen voor het verblijf op onze minicamping met uw camper. Ontdek al onze kwaliteiten op onze website of neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag waarom Minicamping Haarsterveld een uitstekende bestemming is voor uw campervakantie in eigen land.

Direct contact

svr logo