Minicamping Haarsterveld
fam Van der Wier
Mob. 06-11308918
info@haarsterveld.nl

Minicamping Haarsterveld

Welkom bij Minicamping Haarsterveld, dé camping waar u gegarandeerd de mooiste vakanties zult beleven. Wanneer u zoekt naar een fijne, rustige en vooral ook leuke omgeving om de vakantie in eigen land te kunnen vieren, dan is onze gemoedelijke minicamping een uitstekende keuze. Op onze camping kunt u gegarandeerd optimaal genieten van uw welverdiende vakantie in eigen land.

LET OP! Wij zijn geopend van 26 april t/m 5 oktober 2024.

Voor iedereen een mooie plek

U bent bij ons van harte welkom, of u nu komt met de camper, met de caravan of met de tent. Voor iedereen hebben wij een mooie plek op onze minicamping. U kunt onze camping vinden in de plaats Marum, in Groningen. Het noorden van ons land heeft prachtige natuurrijke gebieden en precies tussen deze wateren en bossen kunt u onze minicamping vinden. U kunt de meest ontspannen wandel- en fietstochten door de natuur maken en in alle stilte genieten van de rustige omgeving. De camping ligt precies in het gebied tussen Groningen, Leeuwarden en Drachten, waardoor u ook niet te ver hoeft te reizen om in een leuke stad te gaan winkelen. De omgeving van de camping heeft dan ook voor elk wat wils te bieden.

Ruime plaatsen

Niet alles op onze minicamping is mini. U geniet bij ons namelijk van een ruime plaats tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard is er elektriciteit aanwezig en zijn er goede sanitaire voorzieningen. Graag verzoeken wij u om geen gebruik te maken van plastic bij de voortent. Kijkt u gerust verder op onze website om nader kennis te maken met Minicamping Haarsterveld of neem eens contact met ons op voor meer informatie. U bent altijd van harte welkom. 

Aanbieding

Profiteer nu van de aanbieding!

Geniet nu van een fijne, rustige en vooral ook leuke omgeving met een campeerplek voor 2 personen. Nu voor € 500,- per maand.

Profiteer van de 3 Provinciën Fiets-3-daagse arrangement

Ontdek tijdens de 3 Provinciën Fiets-3-daagse het gebied waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen, vanuit Bakkeveen.

Tijdens de 3 Provinciën Fiets-3-daagse geeft Mini Camping Haarsterveld 10% korting op uw verblijf. Het arrangement bestaat uit 5 nachten. Reserveer snel!

Direct contact

svr logo