Minicamping Haarsterveld
fam Van der Wier
Mob. 06-11308918
info@haarsterveld.nl

De omgeving van Minicamping Haarsterveld

Minicamping Haarsterveld heeft een prachtige omgeving waarin veel te zien en te doen is. Jong en oud kan zich hier uitstekend vermaken. De directe omgeving van de camping heeft iedereen iets leuks te bieden, of u nu houdt van actief bezig zijn in de natuur, van leuke activiteiten voor het hele gezin of bijvoorbeeld van lekker winkelen in een mooie stad.

Actief in de natuur

De camping wordt omringd door natuurgebieden, zoals de Bakkerveenster duinen, Duurswouderheide en het Mandefjild. Deze en andere natuurrijke gebieden in de omgeving zijn zeker de moeite waard om eens te gaan verkennen. Er zijn inspirerende wandelroutes te vinden en u kunt de mooiste fietsroutes volgen. Door op deze manier actief bezig te zijn in de natuur kunt u eindeloos tot rust komen.

Uitjes voor het hele gezin

Minicamping Haarsterveld is een uitstekend startpunt voor het maken van diverse leuke uitjes, ook wanneer u met kinderen bij ons verblijft. Er zijn in de directe omgeving drie openluchtzwembaden te vinden en een overdekt zwembad. In Leeuwarden vindt u Aqua Zoo en Wildlands Adventure Zoo in Emmen is ook goed bereikbaar vanaf onze camping. Voor de kleinere kinderen is een bezoek aan de Bombi indoor speeltuin of aan de kinderboerderij ook zeker aan te raden. Deze locaties bevinden zich allebei in Drachten, dus kunnen ook worden gecombineerd.

Lekker een dagje winkelen

Houdt u van shoppen en wilt u een dagje gaan winkelen in een leuke stad? Dan zijn Groningen, Assen en Leeuwarden zeker aan te raden. Ook de plaatsen Surhuisterveen, Leek en Drachten hebben leuke winkelcentra. Vanaf Minicamping Haarsterveld kunt u echt alle kanten op.

Direct contact

svr logo